Morten Pape

Rerencer

"Morten Pape er nærværende og velforberedt"

Morten Pape var en fantastisk foredragsholder. Nærværende, velforberedt, formåede at fange unge menneskers interesse, og lagde ikke mindst op til så meget dialog, så vi fortsatte en halv time ekstra. Morten Pape kan varmt anbefales til alle skoler, både som foredragsholder, inspirator og som person.

"Tryllebandt sit publikum"

Morten Pape var yderst veltalende og tryllebandt sit publikum.

"Det var en stor succes!"

Meget velegnet til elever i HF. En stor succes!

"Spændende og relevant foredrag!"

Papes foredrag var helt fantastisk. Han var enormt velforberedt og fortalte på mest indlevende vis både om sin opvækst, om Urban Planens historie og hele skriveprocessen. Foredraget var både spændende og relevant for de, der havde læst en eller begge bøger, men også for dem, der ikke havde læst og bare var nysgerrige. En kæmpe stor oplevelse.

"En fantastisk formidler"

Morten Pape er en fantastisk dygtig formidler og havde meget spændende på hjerte.

"Han fangede dem og talte med dem i øjenhøjde"

Morten var på besøg hos os i går, og jeg har lige lyst til at takke for den medrivende oplevelse, han gav vores 3.g’ere. De gik en smule skeptiske ind til foredraget, og tryllebundne derfra. Han fangede dem, og talte med dem i øjenhøjde, og med fint afstemte grader af alvor og sjov.

Jeg kan anbefale et foredrag med ham til enhver tid – også selvom Planen ikke længere er den mest aktuelle bog, er hans historie stadig relevant og interessant for vores målgruppe af unge mennesker, der er ved at finde sig selv.  

To søde elever udbrød lige efter foredraget: ”Det var fucking fedt” – og flere lærere istemte, da jeg videregav vurderingen.

"Troværdig foredragsholder"

Morten Pape er en rigtig god og troværdig foredragsholder.

Book Foredrag 


Vil du også opleve et velformidlet og gribende foredrag med Morten Pape?

Morten Pape kigger til siden